Είστε εδώ:

Ημερίδα για διατροφή και άσκηση στην πρόληψη και του καρκίνου

Διοργανώνεται αύριο Παρασκευή 18/5, στις 7 – 10 μ.μ. από τη Χειρουργική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Διβάνι Παλλάς

Ημερίδα με θέμα την διατροφή και την άσκηση στην πρόληψη και του καρκίνου διοργανώνεται αύριο Παρασκευή 18/5 από τις 7 – 10 μ.μ. από τη Χειρουργική Κλινική  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Διβάνι Παλλάς.

Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι, ο σεφ – συγγραφέας Ηλίας Μαμαλάκης (θα αναφερθεί στα μικρά μυστικά υγείας βασισμένα στη διατροφή μας) και η σύμβουλος άσκησης και ευεξίας, Ελένη Πετρουλάκη, (θα κλείσει την εκδήλωση μιλώντας για «Τον ρόλο της άσκησης στη ζωή μας, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο», ενώ την εκδήλωση θα ανοίξουν μιλώντας για την φιλοσοφία της, ο καθηγητής χειρουργικής και η επίκουρη καθηγήτρια χειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.κ. Κωνσταντίνος Τεπετές και Αντιγόνη Πουλτσίδη  αντίστοιχα.

Για την διατροφή στην πρόληψη του καρκίνου αλλά και μετά τον καρκίνο, θα μιλήσει, η διαιτολόγος – διατροφολόγος της Γαστρεντερολογικής κλινικής κ. Μαρία Βλαχάβα, ενώ η καθηγήτρια πνευμονολογίας της αντίστοιχης κλινικής, κ. Ζωή Δανιήλ θα αναφερθεί στον ρόλο της άσκησης στην πρόληψη του καρκίνου και ο καθηγητής Φυσιολογίας- Ζωικών Οργανισμών-Τοξικολογίας του τμήματος Βιοχημείας του Πανεπιστημίου, κ. Δημήτρης Κουρέτας, θα αναφερθεί στο αντιοξειδωτικό παράδοξο στη διατροφή μας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας [pdf]

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Σχετικές δημοσιεύσεις