Είστε εδώ:

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος…

 

ΓΡΑΦΕΙ ο Γιάννης Τσιάτσιος

 

 

Σβήσαμε κιόλας ένα κεράκι. Από προχθές για την ακρίβεια!

Ήταν 23 Οκτωβρίου 2017, (επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης μας, από τη γερμανική κατοχή!), όταν ανεβήκαμε πρώτη φορά στο χαοτικό σύμπαν του διαδικτύου!

Το αποφασίσαμε με τον έτερο Ιωάννη, (τον Χλόπτσιο), και αψηφώντας το τρακ του πρωτάρη, είπαμε να κάνουμε την μεγάλη βουτιά (σε άχαρτογράφητα νερά) και να εκτεθούμε στην κρίση σας. Και νάτη…

ΥΓΕΙΑΝ ΕΧΕΤΕ! (www.ygeianexete.gr). H ιστοσελίδα μας!

Τώρα πια, μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας, το πόσο ευχαριστημένοι και περήφανοι νιώθουμε από τον κόπο και τον μόχθο που με συνέπεια καταθέσαμε σ’ αυτό το εγχείρημα μιας ολόκληρης χρονιάς, μα και πόσο ανικανοποίητοι συνάμα!

Ευχαριστημένοι, γιατί μέσα σε αυτό τον χρόνο κερδίσαμε την εμπιστοσύνη άνω των 30 ιατρών κι επαγγελματιών υγείας της πόλης μας, που με την σειρά τους αγκάλιασαν την προσπάθειά μας κι αξιοποίησαν το βήμα που τους προσφέρθηκε για να ενημερώσουν με τις δημοσιεύσεις τους, όλους εσάς, τους επισκέπτες μας, ο καθένας για θέματα που άπτονται της ειδικότητάς του!

Περήφανοι, γιατί αυτό το καινοτόμο για την περιοχή μας βήμα, την μοναδική έως τώρα ενημερωτική ιστοσελίδα υγείας στη Λάρισα και την Κεντρική Ελλάδα, την υποδεχθήκατε πάνω από όλα εσείς, αγαπητοί αναγνώστες και διαδικτυακοί επισκέπτες, με τέτοιο ενθουσιασμό που μας έκανε να ξεχνάμε την κούραση και (τις αναπόφευκτες σε κάθε δουλειά) αναποδιές.

Και φυσικά ανικανοποίητοι, διότι ήταν τόσα πολλά και είναι ακόμη περισσότερα, αυτά που θέλουμε να κάνουμε επιπλέον, που νιώθουμε ότι είμαστε ακόμη στην αρχή! Η επιθυμία να βελτιώσουμε και να εμπλουτίσουμε (κάθε φορά και καλύτερα, κάθε φορά και περισσότερο), αυτόν τον υπέροχο κόμβο ενημέρωσης του κοινού της Λάρισας και της Κεντρικής Ελλάδας, γύρω από θέματα υγείας, (απευθείας από τους επαγγελματίες υγείας της πόλης μας!), μας κινεί και μας δίνει δύναμη στον καθημερινό αγώνα μας.

Έναν αγώνα που ως «εραστές προς ερώμενους» νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε αντάξιοι της αγάπης, με την οποία έχετε υποδεχθεί αυτή την εντελώς καινούργια απόπειρα – άμεσης – ενημέρωσης όλων για το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής μας, την υγεία μας!

Μία απόπειρα, που, αν κρίνουμε, – πέρα από τον αριθμό των επαγγελματιών υγείας, – από τον αριθμό των επισκεπτών και, κυρίως, την πυκνότητα των επισκέψεων, στην ιστοσελίδα μας, μαρτυρά πως έχει πια καθιερωθεί στη συνείδηση των συμπολιτών μας… κερδίζοντας το μεγαλύτερο στοίχημα! Όλους εσάς…

Αυτονόητο είναι λοιπόν, πως, πέρα από κάθε αντιξοότητα και δυσκολίες πάσης φύσεως, οι απαιτήσεις όλων μας για τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας, της αγαπημένης μας ιστοσελίδας, της www.ygeianexete.gr, είναι αρκετά ψηλότερα! Και φυσικά μόνο και μόνο για αυτό… για το πόσο ψηλά μας αναγκάζει η επί ένα ολόκληρο χρόνο διαρκής κι αμείωτη αγάπη σας, να τοποθετήσουμε τον πήχη των αξιώσεών μας…

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, αγαπημένοι μας φίλοι γιατί, το «σας ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες»… αναβλύζει εκ βάθους καρδίας!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Σχετικές δημοσιεύσεις