Είστε εδώ:

Ένα ευχαριστώ σίγουρα δεν φτάνει…

 

Του Ιωάννη Τσιάτσιου

 

 

Βαδίζοντας πλέον ήδη στον τέταρτο μήνα ζωής μας, εδώ από την ιστοσελίδα μας, «ΥΓΕΙΑΝ ΕΧΕΤΕ», (και σε συνέχεια των όσων αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας), νιώθουμε πως «ναι, άξιζε τον κόπο».

Ήδη εικοσιπέντε και πλέον γιατροί και επαγγελματίες υγείας από την πόλη μας, μας έχουν τιμήσει με τη συνεργασία τους και την δημοσίευση από μέρους τους σημαντικών θεμάτων υγείας, που συνέδραμαν και βοήθησαν τους επισκέπτες μας, εσάς, την μεγάλη μας συντροφιά, που βαθαίνει και πλαταίνει, μια συντροφιά που μεγαλώνει και διευρύνεται συνεχώς.

Και πέρα από την δική μας προσπάθεια, εδώ στην www.ygeianexete.gr, να σας κρατούμε ενήμερους, στο μέτρο του δυνατού, για τις ιατρικές εξελίξεις και την επικαιρότητα πάνω σε θέματα υγείας, πέρα από την επιστημονική εγκυρότητα που συνοδεύει κάθε δημοσίευση θέματος από κάποιο γιατρό ή επαγγελματία υγείας, είστε πρωτίστως εσείς…  η μεγάλη παρέα μας, οι χιλιάδες φίλοι μας, η απτή απόδειξη της επιτυχίας του εγχειρήματος.

Με μόλις τρεις μήνες ζωής, χωρίς ούτε μια μέρα διαφήμισης, και χωρίς κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν στη Λάρισα ή την Κεντρική Ελλάδα, (ώστε να έχει γενικευθεί η συνήθεια της επίσκεψης των χρηστών του διαδικτύου  σε παρόμοιες τοπικές ιστοσελίδες), καμαρώνουμε στην πρώτη θέση επιλογής (!) στον παγκόσμιο ιστό αναζήτησης (google), κάτι που κι εσείς έχετε διαπιστώσει κάθε φορά που πληκτρολογείτε τις λέξεις Υγείαν έχετε!

Και είναι αλήθεια πως μετά από το θαυμάσιο συναίσθημα που σου γεννά, κάθε «επίθεση αγάπης», ακολουθεί πάντα η σπουδή να φανείς αντάξιός της και να ανταποκριθείς σε αυτή.

Ωστόσο, πέραν της δεσμεύσεώς μας ότι με τις ενέργειές μας και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες μας, εδώ, στο κοινό μας σπίτι, την www.ygeianexete.gr , την πρώτη διαδικτυακή πύλη υγείας της Κεντρικής Ελλάδας, θα υποχρεωθούμε να επανέλθουμε ξανά και ξανά στο ίδιο θέμα….

Οφείλουμε να επισημάνουμε πως για την ανταπόκρισή σας στο εγχείρημά μας, για την αγάπη που το έχετε περιβάλει και το πόσο ζεστά το έχετε αγκαλιάσει, ένα ευχαριστώ… (όσο από καρδιάς κι αν είναι)… σίγουρα δεν φτάνει!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Σχετικές δημοσιεύσεις