Είστε εδώ:

Και μόνο ένας!… Άξιζε τον κόπο!

 

Του Ιωάννη Τσιάτσιου

 

 

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας που είμαστε μαζί σας. Το όνειρο και ο πόθος για την πρώτη ιατρική ιστοσελίδα στην Κεντρική Ελλάδα, τα αρχικά σχέδια, το πλάνο κατασκευής… έδωσαν τη θέση τους στην σκληρή καθημερινή δουλειά και την προσπάθεια να την κάνουμε κάθε μέρα καλύτερη, πληρέστερη. Ξέροντας μεν πως έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά προσδοκώντας συνάμα, πως κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα μπορούμε να μιλάμε για μία από κάθε πλευρά επαρκή ιστοσελίδα υγείας!

Τέσσερις εβδομάδες μετά το αρχικό ξεκίνημα, η αλήθεια είναι πως οφείλουμε κατ’ αρχήν ένα από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους εσάς, την μεγάλη συντροφιά μας, τους επισκέπτες μας, το αναγνωστικό μας κοινό! Η υποδοχή του εγχειρήματος από μέρους σας και ο βαθμός της αποδοχής του, είναι αλήθεια πως δίχως ίχνος υπερβολής, ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές μας προσδοκίες!

Ήταν κάτι που μας έδωσε αληθινά φτερά, το πόσο ζεστά αγκαλιάσατε αυτή την καινοτόμο για τον τόπο μας προσπάθεια από την πρώτη ημέρα! Κι αυτό είναι κάτι που γεμίζει το εσωτερικό μας με την «καλή βία»… μας αναγκάζει να κάνουμε τον εαυτό μας, καθημερινά, συνεχώς καλύτερο.

Να εμπλουτίζουμε διαρκώς και περισσότερο, με τις δημοσιεύσεις όλο και πιο πολλών και καλών ιατρών του τόπου μας τον φιλόξενο χώρο του www.ygeianexete.gr. Να αυξάνουμε τις μόνιμες στήλες μας, με συνεργάτες επιπέδου και κύρους, ανάλογο του βαθμού αποδοχής που μας έχετε επιφυλάξει. Να γινόμαστε εν τέλει ολοένα και περισσότερο, κάθε μέρα και πιο πολύ, για την δική σας καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση, η διαδικτυακή πύλη αναφοράς για πάσης φύσεως θέματα υγείας στην Κεντρική Ελλάδα.

Κι έτσι θα μπορούμε να προσδοκούμε, πως πολύ σύντομα, θα έχουμε καταφέρει… όχι απλά να απαντήσουμε στο «πως», στο «ποιος», στο «πότε», στο «πόσο», και στο «τι»… οραματίστηκε, συνεργάστηκε, αφιέρωσε χρόνο  κατέβαλε κόστος, για να υλοποιηθεί το παρόν εγχείρημα… αλλά να δώσουμε σάρκα και οστά στο λόγο δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας…

«Και μόνο ένας άνθρωπος, φίλε!… να διαβάσει κάτι και να ενημερωθεί έγκαιρα… να υποπτευθεί οτιδήποτε και να το ψάξει απευθυνόμενος στον κατάλληλο γιατρό… και μόνο ένας… να ωφεληθεί με οποιονδήποτε τρόπο από αυτό που κάνουμε… φτάνει φίλε! Άξιζε τον κόπο!»

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Σχετικές δημοσιεύσεις