Είστε εδώ:

3ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο | 25 και 26 Νοεμβρίου 2017

3ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στο Grand Meteora Hotel , στην Καλαμπάκα, το 3ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων και κεντρικό θέμα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: η ώρα των φαρμακείων».

Η καρδιά της φαρμακευτικής αγοράς της Θεσσαλίας και των γύρω νομών θα χτυπήσει δυνατά, σε ένα συνέδριο όπου θα είναι πάλι όλοι εκεί. Σε μια χρονική στιγμή που επαναπροσδιορίζεται ο ρόλος του φαρμακείου, ως πυλώνα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, οι φαρμακοποιοί, με έντονη τη σφραγίδα και παρουσία του “νέου αίματος” του κλάδου, θα συζητήσουν για ευκαιρίες και διεξόδους από την κρίση.

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη τους και στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, ώστε να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους σε ένα Συνέδριο που έχει βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις του κλάδου και έχει κατακτήσει διαχρονική πορεία, με διαδοχική διοργάνωση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

Σας περιμένουμε στη σκιά των βράχων των Μετεώρων!

 

Νίκος Μάνος
Πρόεδρος Φ.Σ. Τρικάλων
Κώστας Σωτηρόπουλος
Πρόεδρος Φ.Σ. Καρδίτσας
Γιάννης Μακρυγιάνης
Πρόεδρος Φ.Σ. Λάρισας
Κώστας Ματσιόλης
Πρόεδρος Φ.Σ. Μαγνησίας

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Σχετικές δημοσιεύσεις