Είστε εδώ:

ΣΚΡΙΜΠΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ


Ο ιατρός ΣΚΡΙΜΠΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ τουΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι ειδικός παθολόγος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εκπαίδευση στηναρτηριακή υπέρταση και διατηρεί ιατρείο στη Λάρισα.
Σπούδασε την Ιατρική στη σχολήΙατρικής και Χειρουργικής του Πανεπιστημίου “Federico II” στη Νάπολη Ιταλίας όπου εκπόνησε πτυχιακήεργασία στην πνευμονολογία.
Στη συνέχεια έκανε το αγροτικότου στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο ΠανεπιστημιακόΝοσοκομείο Λάρισας έως το 2010 (σε μεγάλο εύρος παθολογικών νοσημάτων όπωςυπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα, λοιμώξεις , αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα,ηπατοπάθειες, νεοπλασίες και άλλα).
Επί ένα έτος μετά το τέλος τηςειδικότητας εργάστηκε ως ειδικός παθολόγος στο τμήμα επειγόντων περιστατικώνκαι στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας και έπειτα επί δύοσυναπτά έτη συνέχισε στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού ΝοσοκομείουΛάρισας. Κατά τη διάρκεια αυτή συμμετείχε ενεργά σε συνέδρια, ημερίδες και στηνεκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής, ενώ ταυτόχρονα διετέλεσε συνεργάτης τουεξειδικευμένου ιατρείου υπέρτασης του νοσοκομείου. Επί του παρόντος είναιυποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Τέλος, είναι επιστημονικόςσυνεργάτης του Κέντρου Αποκατάστασης “Απολλώνειο”, όπου διαχειρίζεταικαθημερινά περιπτώσεις ασθενών σε αποθεραπεία μετά από νοσοκομειακή νοσηλεία.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!