Είστε εδώ:

ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο γυναικολόγος – μαιευτήρας ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, στη Λάρισα, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της μαιευτικής – γυναικολογίας στην πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου και αναγορεύτηκε διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, με βαθμό ‘άριστα’.

Διετέλεσε καθηγητής στο Τεχνολογικό Επαγγελματικό Ίδρυμα της Λάρισας. Εκπαιδεύτηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Luebeck, Schleswig-Holstein της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης στη λαπαροσκοπική χειρουργική και στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, με καθηγητές τους, παγκοσμίου φήμης, Dr. med Prof. Diedrich, Dr. med Prof. Griesinger και Prof. Al-Hassani.

Εξειδικεύτηκε στη λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική, στην κολποσκόπηση – παθολογία του τραχήλου, καθώς και στις νεότερες μεθόδους θεραπείας της υπογονιμότητας – εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έχει δημοσιεύσει πλήθος πρωτότυπων μελετών στον ελληνικό και διεθνή ιατρικό τύπο, με συνεχή ερευνητική παρουσία σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ιασώ Θεσσαλίας.

 

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!