Είστε εδώ:

ΙΣΛ Δελτίο Τύπου – Στήριξη κινητοποιήσεων νοσοκομειακών γιατρών

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                        Λάρισα  08 Νοεμβρίου 2017                            

        «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

                Ν.Π.Δ.Δ.

 

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Στήριξη κινητοποιήσεων νοσοκομειακών γιατρών

              Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών και τις θέσεις τους, σχετικά με το Σχέδιο Νόμου για την οργάνωση του χρόνου εργασίας.

               Με το παραπάνω νομοσχέδιο επιχειρείται από την κυβέρνηση πλήρης αιφνιδιασμός, τόσο του Κοινοβουλίου όσο και των εμπλεκομένων φορέων, καθώς και των γιατρών που υπηρετούν στα δημόσια νοσοκομεία.

                Είναι σε όλους μας πλέον γνωστό πως το ΕΣΥ υπάρχει σήμερα λόγω της αυταπάρνησης των γιατρών (ειδικών και ειδικευόμενων) και των νοσηλευτών, που σχεδόν στο σύνολό τους δουλεύουν εδώ και πολλά χρόνια σε συνθήκες γαλέρας, κουράζονται και προσφέρουν.

                 Πιστεύουμε ακράδαντα πως η όποια λύση του εφημεριακού προβλήματος κι αν επιχειρηθεί, αν δεν υπάρξουν γενναίες προσλήψεις προσωπικού και τολμηρές μεταρρυθμίσεις, είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

                  Καλούμε όλους τους νοσοκομειακούς γιατρούς μέλη μας να συμμετάσχουν ενεργά στην αυριανή 24ωρη Πανελλαδική Απεργία (Πέμπτη 9-11-2017), που προκήρυξε η ΟΕΝΓΕ εναντίον του νομοσχεδίου που ανατρέπει τον σταθερό ημερήσιο και εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας των γιατρών και σμπαραλιάζει κάθε κανονικότητα στο ωράριο.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛ

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                            ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΡΑΣ

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Σχετικές δημοσιεύσεις